keskiviikko 29. elokuuta 2012

Mitäs sit...

Kauden viimeinen MEJÄ-koe on sitten pulkassa. Ja niinkin uskomaton tapahtui, että Huli sai kuin saikin sen viimeisen VOI1 ja nyt tuo meidän muotovaliopelle on sitten vahvistusta vaille FI JVA. Etukäteen kuvittelin että alan kyynelehtimään onnesta tms. mutta olotila on - lähinnä typertyneen tyhjä.

Toisaalta, Huli on koko kauden osoittanut huomattavaa parantumista jäljellä, jossain  vaiheessa alkoi tuntuakin siltä ettei tämä olekaan ihan mahdoton haave.

Mutta mitäs nyt sitten? Jatkan toki MEJÄssä mutta kokeisiin osallistuminen ei välttämättä ole enää niin aktiivista, omat kokeet jos käy ja mestaruudet. ( No jos pisteitä alkaa kertymään enemmänkin niin olishan se hienoa joskus päästä starttaamaan piirimestaruuskisoissa - mikä nyt vielä on aika toivoton haave, mutta katsellaan  ).

Kuva tulee joskus kun saadaan koiraa kuvailtua asianmukaisin rekviisiitoin :) Ja arvostelu löytyy pikapuoliin omalta sivultaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...