perjantai 3. elokuuta 2012

Hiljainen heinäkuu

Hiljaiseloa ollaan pidetty. No kuun alussa oli chessiemestaruus, joka meni penkin alle, keskeytin kun ei todellakaan tullut mitään. Ja sen jälkeen Huli sai antibioottikuurin ja kortisonipiikin laaja-alaiseen ihotulehdukseen, joka teki koirasta lähes kaljun. Syytä ei tarkkaan tiedetä, mutta useampi koira on sairastunut tänä kesänä ja yhteinen tekijä on uinti. Joten ei uintia, ei kokeita.

Nyt elokuussa päästiin taas tositoimiin ja oltiinkin Kymenlaakson mäykkyjen mejäkokeessa Valkealassa eilen. Maasto oli kuumaa ja kuivaa, mä sain opastettavaksi ensimmäisen jäljen. Ja arpaonni "suosi" ja vedin meille sitten viimeisen jäljen. Päivä kului, autoin sihteeriä kirjoitushommissa ja odoteltiin omaa vuoroa. Ja vihdoinviimein päästiin jäljelle, joka oli 28,5h vanha. Ja varsinkin ohjaajan ( ja vähän tutun tuomarinkin ) yllätykseksi, Huli meni paremmin kuin koskaan, tuloksena VOI1 ja 43p.!

Enää tarvisi yhden VOI1 valioitumiseen, saas nähdä kuinka kauan sitä jahdataan. Mutta on mulla ihana koira
Arvostetun kirjoitan tuonne omalle sivulleen jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...