sunnuntai 20. tammikuuta 2013

lahjaa pukkaa

Pistin perjantaina alulle lahjaksi tulevan laukun, ja nyt se odottelee pesukonetta ja viimeistelyä. Nopsa oli tehdä tälläkin kertaa. Lanka siis Malabrigo Chunky ja 10mm puikot. Seuraavaksi otan työn alle ihanaa Madelinetoshia ja toisaalta jatkan Missioni-hametta.


5 kommenttia:

  1. Kassia varten metsästelin juurikin tuota lankaa, mutta huonoin tuloksin. Utelenkin, mistä ostit ja mieluusti kuulisin myös olitko tyytyväinen huovutuksen jälkeiseen näkyyn :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka Tingelstiina. Tilasin langat www.eatsleepknit.com ista, postitus nopeaa ja postikulut eivät ihan hirmuiset. Huovutuksen tuloksesta tykkäsin itse, laitan kuvat tuonne Kuvia-käsitöitä -sivulle ( ja lahjansaaja ei sitten sinne mene :D ) Olen siis tehnyt näitä kaksi, eka itselle.

      Poista
    2. Tattis! Hyvältä näyttää tosiaan kuvissa lopputulos. Ja sama ohje itsellä kiikarissa :).

      Taidan ehkä testata Pirtin Kehräämön hahtuvalangasta, kun ominaisuuksiltaan on niin lähellä tuota ohjeen lankaa. Mutta katellaan, itselleni asettama langanostokielto on vielä voimassa, ainakin periaatteessa ;).

      Poista
  2. Lahjansaaja kiittää :) Ihana laukku :)

    VastaaPoista

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...