maanantai 29. huhtikuuta 2013

MEJÄ-kausi avattu

Viikonloppuna olin Hulin kanssa Iitissä MEJÄ-kokeessa, ja hyvinhän siellä meni, VOI-luokan paras koira ja ainoa VOI1 pisteillä 42. \o/ Tästä on hyvä jatkaa Sastamalaan. Arvostelu luettavissa totuttuun tapaan omalta sivultaan.

Perjantaina sitten kohti Palosaarta ja MEJÄ Ylituomarikurssia. Mukavasti jänskättää :)

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kesän suunnitelmat

Eilen illalla tuli jo kovin odottamani tieto. Minut on hyväksytty MEJÄylituomarikurssille, joka järjestetään Pyhäjoen Palosaaressa 3.-5.5. Kunhan läpäisen kurssin niin sitten keskityn kesän ajaksi suorittamaan harjoitus- ja koearvosteluja. Eli jonain päivänä ( toivottavasti ) lähitulevaisuudessa valmistun MEJÄ-tuomariksi.

Todella jännittävää :)

Tämä tosin tarkoittaa sitä että oman koiran kanssa kokeissa käyminen jää sitten vähemmälle.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Odottavan aika ON pitkä

Odottelen tässä malttamattomana tietoa pääsenkö eräälle kurssille, koska se ratkaisee pitkälti koko kesän suunnitelmat. Mutta siitä kirjoittelen sitten enemmän jos pääsen ko. kurssille.

Käsitöitä teen... ei mitään valmista saanut aikaiseksi vähään aikaan. Mutta tulipa varattua itselle ja kaverille matkan käsityöristeilylle ensi syyskuuksi :)

Eip tässä sen kummempaa, toivottavasti tulee pian mieluisaa postattavaa...

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...