maanantai 29. lokakuuta 2012

jotain pojalle

Sain vihdoin valmiiksi pojalle paidan Novitan Noki-langasta. Muuten helppo malli mutta en tykännyt langasta yhtään, kauhealla kierteellä koko ajan.

Lisäksi olen alkunut joulujuttujen teon, niistä sitten kuvia vasta jälkikäteen, koska menevät lahjaksi.


torstai 25. lokakuuta 2012

Leivontaa

Tänään tuli leivottua jotain aivan uutta, kuppikakkuja. Tarkemmin dominokuppikakkuja. Pidän leipomisesta, mutta olen pääsääntöisesti leiponut leipää, mutta kivaa tämäkin oli.


maanantai 1. lokakuuta 2012

Hirvestyksen aloitus ( kuvat voivat järkyttää herkempiä )


Nokikahvit tulossa
Jahtikausikin alkoi lauantaina ja tietenkin perjantaina kotikylän syystapahtumassa teloin jalan nivelsiteet... Ja kyllä, olin selvinpäin. Surkuhupaisinta asiassa oli että olin tapahtumassa töissä ensiavussa; tuli siis hoidettua ensiaputehtäväkin - itseni.

No, lauantaina olin sitkeästi lähdössä metsään ajuriksi, mutta "koira"päällikkö katsoi että majaemännäksi kelpaan. Täytyy myöntää että oli hyvä ratkaisu, sen verran kipeä tuo koipi oli. Lauantaina ei metsästysonni suosinut ja sunnuntaina uusi yritys. Olin taaskin majalla, virittelin tulet ja hakkasin halkoja. Tapio oli suotuisammalla tuulella ja saalista tulikin; 2-piikkinen sonni.



Pääsin sitten oikeasti hommiinkin

Itselleni nappasin molemmat etusorkat ja vertakin sain 1,6l ( ihan hyvin kun oli pistetty metsässä )

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...