lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta!

Voisi luulla järvimaisemaksi, aivan tyyntä 

Juhannusaatto oli kaunis ja melko lämmin. Kävin lasten kanssa mökillä grillailemassa ja katsomassa kokkoa.

Tuli testailtua kuinka hyvin Samsung Galaxy Note ottaa lähikuvia

Torstaina oli äidin ja tyttären ratsastustunnit, ja kyllä oli äidin sydän lähes pakahtua ylpeydestä kun pikkupirpana halusi ravailla "ihan itse"

Varsin valokuvapainoitteinen päivitys, mutta asiaa ei oikein ole. Ensi viikonloppuna on taas mejä-koe, johon valmistaudun tukka putkella, onneksi siis ONNEKSI mulla on ihan mahtava toimikunta apuna :)


maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikonloppu vaihteeksi mejäillen

Vuorossa oli Kotkan Koiraseura Kivan järjestämä leppoisa mejäkoe Pyhtään Hirvikoskella. Ilma oli mitä mainioin, hyttysiä oli enemmän kuin laki sallii. Onneksi olin laittanut Hulille Bayvanticia noin 2 viikkoa sitten , ja tänään katsastin koiran, eikä ollut ollenkaan vatsanahka paukamilla ( mitä se yleensä on öttiäisten jäljiltä ). Hyvä aine, ei moittimista ( valitettavasti se hyttyssuoja kestää sen noin 2vkoa, seuraava "myrkytys" on vasta 2 vkon päästä ).

No itse kokeeseen ja jäljelle. Huli oli jälleen pahimmasta päästä, mutta kumminkin, tällä kertaa pysyttiin jäljellä ja aikakin sallituissa rajoissa, joten jäin odotelemaan jännityksellä tulostenlukua. Nollia kokeessa tuli paljon, 20 koirasta 10 sai tuloksen, ja odottelin koska oma jäljennumero sanotaan. Ja tulihan se sieltä, voittajaluokan toiseksi paras koira :D ( tuon kirjoittaminenkin naurattaa ) pisteillä 40. Tulostasoon saattoi muuten vaikuttaa jäljeltä löytyneet karhun jätöset ja jäljet...

Tästä pystyy ja pitää vielä parantaa, mutta voin sanoa, että mustelmainen ja turvonnut polvi ei tunnu tälläisen jälkeen yhtään kipeältä ( pitihän siellä metsässä rönytä... ).

Tuomarin sanoin:"Tämän koiran kanssa tarvitsee huumorintajua"



maanantai 4. kesäkuuta 2012

Käytiin sitten kokeessa...

Sunnuntaina oli vuorossa NOME-b Kouvolassa. Mennessä olli jo fiilikset että tästä tulee kiitos ja näkemiin-reissu, viimeistelytreenit oli menneet aivan penkin alle... No ei nyt ihan ensimmäiseen tehtävään jääty, mutta eipä hurraamista, eilen siis ALO0. Arvostelu löytyy oikeasta sivusta, "Hulin koetuloksia v:sta 2012"-otsikon alta.

Mejäkämmekkäät

Nyt on kädenlämmittimet valmiit tulevaa mejäkautta varten. Mitäpä muuta... Influenssa jyllää meidän perheessä, 4/5 on tällä hetkellä sairaa...